طب نادر

خانه بخش پروتز

 

 

 

بخش پروتز

 

 

 استخوان سازیبرای افراد قطع عضو که تحت عمل جراحی استئواینتگراسیون قرار گرفته اند، پاهای مصنوعی آنها دارای سوکت نیست، زیرا پروتزهای آنها “استخوان لنگر” است. این بدان معناست که اجزای مصنوعی آنها مستقیماً به یک میله فلزی متصل می شود که با جراحی در استخوان آنها قرار داده شده است.

این پروتز خاص بسته به خواسته ها، نیازها و توانایی های فرد می تواند برای اهداف متعدد طراحی شود. برای اکثر مردم داشتن یک پای مصنوعی «هر روزه» و یک پای مصنوعی «ضدآب» رایج است. برای کسانی که در فعالیت های ورزشی یا تفریحی خاص شرکت می کنند، ممکن است یک پای اضافی نیز داشته باشند. به عنوان مثال، یک پای دویدن با یک تیغه دویدن، یا یک پای مصنوعی که به طور خاص برای اسکی برف طراحی شده است. ما خوشحالیم که با شما همکاری می کنیم تا بفهمیم کدام نوع برای نیازهای شما مناسب تر است.

پوشیدن پای مصنوعی

این به خود شخص بستگی دارد که چقدر یا چقدر از پای مصنوعی خود استفاده کند. با این حال، همیشه توصیه می شود که پای مصنوعی خود را در طول شب هنگام خواب بردارید. برخی از کاربران ممکن است فقط برای مدت کوتاهی در طول روز از پاهای مصنوعی خود استفاده کنند، مثلاً برای اهداف انتقال، و ممکن است انتخاب کنند که بقیه زمان خود را روی ویلچر به عنوان حالت اصلی حرکت خود بگذرانند. برخی دیگر ممکن است پای مصنوعی خود را صبح بگذارند و تا زمانی که شب به رختخواب نروند آن را در نیاورند.

بسیاری از کاربران برای حفظ تناسب و راحتی پای مصنوعی خود به جوراب مصنوعی نیاز دارند. استفاده از جوراب کاملاً به شرایط فردی بستگی دارد.

بسیاری از افراد قطع عضو متوجه می‌شوند که حجم پاهایشان در طول روز نوسان می‌کند و باید با تنظیم جوراب مصنوعی خود با این نوسانات سازگاری داشته باشند. ما می توانیم طیف وسیعی از جوراب های مختلف را در اختیار شما قرار دهیم تا بتوانید همیشه پای مصنوعی خود را به خوبی و راحت نگه دارید.

پاهای مصنوعی می توانند در طیف گسترده ای از رنگ ها یا طرح ها باشند. بسیاری از افراد پارچه یا طرحی را انتخاب می کنند که دوست دارند، سپس آن را در لمینیت نهایی سوکت قرار می دهیم. برخی دیگر ترجیح می‌دهند پای مصنوعی‌شان تا حد امکان آرایشی به نظر برسد، با رنگی متناسب با رنگ پوست و پوشش فوم شکلی شبیه اندام دیگرشان که اجزای مصنوعی زیرین آنها را می‌پوشاند. همچنین شرکت هایی وجود دارند که روکش های مصنوعی پرینت سه بعدی می سازند که می توانند روی پای مصنوعی شما نصب شوند.